Što je biorezonanca i BICOM tretman?

Saznajte više o ovoj neinvazivnoj metodi.

BICOM Biorezonanca je potpuno sigurna i neinvanzivna metoda tretiranja raznih poremećaja koja djeluje na sam uzrok, a ne samo simptome. Poznato je da se u našem tijelu odvija niz nama znanih i neznanih procesa i međustaničnih komunikacija. Što je ta komunikacija lakša, bolja i protočnija, naše je tijelo izbalansirano i uživamo u njegovom dobrom i zdravom funkcioniranju.

Ukoliko je međutim ta komunikacija uslijed raznih čimbenika, na koje sami možemo (hrana, kretanje) ili ne možemo (zagađenje okoline, elektrosmog) utjecati, poremećena, tijelo nam šalje signale da je nezadovoljno, umorno i podložnije oboljenju.

Prilikom Vašeg dolaska, uzimamo dovoljno vremena da steknemo uvid i analiziramo Vaše stanje, da čujemo Vaše navike, Vaše potrebe i da Vas razumijemo kao jedinstvenu osobu, kako bi rezultati naših tretmana bili što efikasniji i dugotrajniji.

Vaše je tijelo, kao što ste puno puta čuli ili pročitali, savršeno skladan mehanizam, a na Vama je da ga pazite, mazite, volite i redovito održavate. Biorezonanca rješava uzrok problema.

Ovom vrstom BICOM tretmana smo u mogućnosti saznati i opaziti što se dešava u Vašem organizmu iako niste još primjetili nikakve simptome, niti je to ikako utjecalo na kvalitetu Vašeg života.

BICOM tretman djeluje na način da prepoznaje gdje je točno došlo do prestanka dobre međustanične komunikacije, gdje je nastao problem, što ga je uzrokovalo, te svojim djelovanjem poništava uzrok svih nepravilnosti, šaljući u naše tijelo zdrave i popravljene informacije…

Kako je sve počelo?

Pogledaj video: Tesla i biorezonanca

Pročitaj članak: Prvi uređaj

Vaše ime i prezime *

Vaš broj mobitela *

Vaš email *

Razlog dolaska *

Osiguravamo optimalno zdravstveno stanje koje ovisi o balansu između fizičkog, emocionalnog, mentalnog i duhovnog stanja.