Biorezonanca je pomogla mnogim našim klijentima

Ivana, Zagreb, 33

"Kandida me mučila godinama i ništa nije pomagalo. Ni ulje crnog kima, ni soda bikarbona ni češnjak. Debljala sam se i počeli su problemi sa zdravlje. Nakon terapije biorezonancom i uz pridržavanje konzumacije namirnica na koje je izvršeno testiranje kandida se povukla na razumnu mjeru. Imam više energije i produktivnija sam, a koncentracija mi je bolja nego ikad. Uspjela sam, bez ikakvih problema, u 3 mjeseca smršaviti 11 kilograma. Oduševljena sam."

Željka, Zagreb, 55

"Prije dvije godine mi je dijagnosticiran Hašimoto i hipotireoza. Nisam imala energije, udebljala sam se 15 kilograma u 6 mjeseci i često mjenjala raspoloženje. Nisam bila sva svoja i ništa mi, pa ni hormoni koje mi je liječnik pripisao nisu pomogli. Po preporuci sam došla u centar Balanced3, i nakon njihove obrade rezultat se pokazao već nakon mjesec dana terapija. Misli su se smirile, kilogrami se počinju topiti a uvela sam samo male promjene u prehrani. Osjećam se bolje, poletnije, imam više energije i ništa mi nije teško. Nastavljam sa terapijama i preporučam svima."

Zdenko, Zagreb, 34

"Od srca zahvaljuem na pomoći kod anksioznosti i depresije koja me pratila od puberteta. Biorezonanca i vaš stručni i nadasve ljudski pristup učinili su me novim, zdravim i za rad sposobnim čovjekom. Znam da moja bitka još nije gotova, ali s vama je sunce na vidiku. Hvala vam puno, svima vas preporučam."

Igor, Kutina, 26

"S kandidom se mučim već desetak godina. Nakon upale pluća koja je trajala dva mjeseca i koju nisam adekvatno odležao, počeli su problemi. Pio sam antibiotike koji su mi zaista pomogli, ali nakon kojih je došlo do prvih problema. Lječnici mi nisu mogli dokazati kandidu do prije 3 godine, kada su je pronašli u stolici. Na internetu sam pročitao o antikandida dijeti, koje sam se pridržavao i nakon koje se stanje popravilo. To je strašno rigorozna dijeta, nisam smio jesti ništa što mi je ukusno i stalno sam bio nervozan i umoran. Prijateljica mi je savjetovala ulje crnog kima. Od njega mi je bilo dodatno zlo. Pio sam sodu bikarbonu kao nekad Coca Colu. Mama koja je bila na biorezonanci u Sloveniji pa mi je savjetovala da odemo u Ljubljanu i vidimo o čemu se radi. I zbilja, imao sam kandidu najvišeg stupnja. Obzirom da radim u smjenama, i da mi je do Ljubljane bilo neizvedivo putovati, raspitao sam se i dobio preporuku za Balanced3. Bio sam nepovjerljiv jer već deset godina pokušavam sve i svašta. Terapeutkinja mi je napravila tesiranje namirnica, organa te gljivica, virusa i bakterija. Držim se uputa, nisam gladan i nakon svega 3 tjedna prestali su proljevi, bolovi u želucu i nadutost. Jedem raznoliko i nastavljam sa terapijama. Moja preporuka svima je da dođu na besplatne konzultacije, vide što je biorezonanta terapija, postave pitanja i nakon toga se, bez obveze, odluče da li je to nešto što žele. Ja sam oduševljen i preporučam svima."

Nada, Zagreb, 27

"Hvala na učinkovitom tretiranju poremećaja prehrane. Poletnija sam, lakša i fokusiranija. Drago mi je da netko toliko voli svoj posao."

Ana, Zagreb, 31

"Najucinkovitija terapija protiv alergije na ambroziju. Prvi kolovoz bez šmrcanja, kihanja i natecenih ociju. Strucno osoblje i predivan prostor. Preporucam svima..."