Biorezonanca je pomogla mnogim našim klijentima

Igor, Kutina, 26

"S kandidom se mučim već desetak godina. Nakon upale pluća koja je trajala dva mjeseca i koju nisam adekvatno odležao, počeli su problemi. Pio sam antibiotike koji su mi zaista pomogli, ali nakon kojih je došlo do prvih problema. Lječnici mi nisu mogli dokazati kandidu do prije 3 godine, kada su je pronašli u stolici. Na internetu sam pročitao o antikandida dijeti, koje sam se pridržavao i nakon koje se stanje popravilo. To je strašno rigorozna dijeta, nisam smio jesti ništa što mi je ukusno i stalno sam bio nervozan i umoran. Prijateljica mi je savjetovala ulje crnog kima. Od njega mi je bilo dodatno zlo. Pio sam sodu bikarbonu kao nekad Coca Colu. Mama koja je bila na biorezonanci u Sloveniji pa mi je savjetovala da odemo u Ljubljanu i vidimo o čemu se radi. I zbilja, imao sam kandidu najvišeg stupnja. Obzirom da radim u smjenama, i da mi je do Ljubljane bilo neizvedivo putovati, raspitao sam se i dobio preporuku za Balanced3. Bio sam nepovjerljiv jer već deset godina pokušavam sve i svašta. Terapeutkinja mi je napravila tesiranje namirnica, organa te gljivica, virusa i bakterija. Držim se uputa, nisam gladan i nakon svega 3 tjedna prestali su proljevi, bolovi u želucu i nadutost. Jedem raznoliko i nastavljam sa terapijama. Moja preporuka svima je da dođu na besplatne konzultacije, vide što je biorezonanta terapija, postave pitanja i nakon toga se, bez obveze, odluče da li je to nešto što žele. Ja sam oduševljen i preporučam svima."

Nada, Zagreb, 27

"Hvala na učinkovitom tretiranju poremećaja prehrane. Poletnija sam, lakša i fokusiranija. Drago mi je da netko toliko voli svoj posao."

Ana, Zagreb, 31

"Najucinkovitija terapija protiv alergije na ambroziju. Prvi kolovoz bez šmrcanja, kihanja i natecenih ociju. Strucno osoblje i predivan prostor. Preporucam svima..."

Nina, Zagreb, 36

"Natasa je odlicna, duhovita i potpuno shvaca probleme s kojima se susrece. Uz njenu pomoc promijenila sam mnoge navike i otkrila nove nacine borbe sa svojim umom,za dobrobit i tijela."

Fabijan, Zagreb, 48

"Izuzetno sam zadovoljan strpljenjem, profesionalnošću i individualnim pristupom. Prostor je prekrasan, imate termin samo za sebe, u miru i tišini ( za razliku od drugog centra). Za svaku preporuku. Bravo."

Anja, Zagreb, 22

"Godinama sam se mučila s urinarnim infekcijama. Biorezonanca mi je jedina pomogla i to nakon svega nekoliko tretmana. Oduševljena sam efikasnošću ove terapije. Prostor je prekrasan a osoblje ljubazno i strpljivo. Za svaku preporuku."