Iskustva naših klijenata

Nada, Zagreb, 27

"Hvala na učinkovitom tretiranju poremećaja prehrane. Poletnija sam, lakša i fokusiranija. Drago mi je da netko toliko voli svoj posao."

Ana, Zagreb, 31

"Najucinkovitija terapija protiv alergije na ambroziju. Prvi kolovoz bez šmrcanja, kihanja i natecenih ociju. Strucno osoblje i predivan prostor. Preporucam svima..."

Nina, Zagreb, 36

"Natasa je odlicna, duhovita i potpuno shvaca probleme s kojima se susrece. Uz njenu pomoc promijenila sam mnoge navike i otkrila nove nacine borbe sa svojim umom,za dobrobit i tijela."

Fabijan, Zagreb, 48

"Izuzetno sam zadovoljan strpljenjem, profesionalnošću i individualnim pristupom. Prostor je prekrasan, imate termin samo za sebe, u miru i tišini ( za razliku od drugog centra). Za svaku preporuku. Bravo."

Anja, Zagreb, 22

"Godinama sam se mučila s urinarnim infekcijama. Biorezonanca mi je jedina pomogla i to nakon svega nekoliko tretmana. Oduševljena sam efikasnošću ove terapije. Prostor je prekrasan a osoblje ljubazno i strpljivo. Za svaku preporuku."

Tena, 27 godina, Kutina

"Imala sam problema s tinitusom. Mislila sam da ću s tim neprestanim zujanjem u ušima morati živjeti. Odlasci u bolnicu nisu pomagali, a liječnik opće prakse mi je rekao da se naviknem jer za to nema pomoći. Biorezonantnim testiranjima sam dobila rezultate što mom tijelu treba, a što mu izaziva tegobe. Rezultat je 6 kilograma manje u 6 tjedana, a zujanje u ušima se smanjuje. Oduševljena sam."