Biorezonanca Zagreb

Balanced3 – O nama

Naš BALANCED3 BICOM biorezonanca centar je holistički terapeutski centar koji u svojim aktivnostima objedinjuje iskustva i znanja tradicionalnih metoda s najnovijim znanstvenim dostignućima iz područja biofizike, kvantne fizike i elektronike.

BALANCED3 BICOM biorezonanca centar smo smjestili u samom srcu Zagreba u Masarykovoj 5, u prizemlju i posjedujemo prekrasan donjogradski vrt. Prilikom samog uređenja prostora koristili smo savjete arhitekata, interijerista, holističara, psihologa i dr. Slušali smo, skicirali, bojali, mjenjali, oduzimali i dodavali…

Takvim sveobuhvatnim pristupom stvorili smo mjesto u kojem već na samim ulaznim vratima osjetite da vas čeka nešto drugačije. Neusporedivo bolje i efikasnije.

U vrijeme Vašeg dolaska, u prostoru je samo terapeut, te je Vaša terapija podređena Vama, ne prekidaju je glasovi, zvonjave telefona ili gužva u terapijskom djelu, te smo Vam u potpunosti posvećeni.

Dolaskom u naš BALANCED3 BICOM biorezonanca centar, Vi ste donjeli najbolju odluku za Vas same:

NA PRIRODAN I NEINVAZIVAN, BEZBOLAN NAČIN DJELUJUĆI NA UZROK (A NE NA SIMPTOME) POTAKNUTI SVOJE TIJELO DA BUDE U OPTIMALNOM BALANSU.

Vaše ime i prezime *

Vaš broj mobitela *

Vaš email *

Razlog dolaska *

Kontakt / Zagreb

Balanced 3
Adresa: Masarykova 5, 10000 Zagreb
Telefon: 01/7989-000
Mobitel: 098/313-659

E-mail: info@balanced3.hr

facebook link