Biorezonanca – Kratka povijest

KAKO JE SVE POČELO? SA KINEZIMA, NARAVNO…

U kineskoj medicini, već 3000 godina postoji znanje da je sve oko nas povezano i da energetske oscilacije upravljaju aktivnošću organa.

Stari Kinezi su vjerovali da sva životna enetrgija mora kolati ravnomjerno, bez presjeka ili zastoja, te da se to kolanje odvija kroz meridijane koji pak odgovaraju raznim organima u tijelu. U normalnim okolnostima i kod zdravih osoba, ta energija teče nesmetano i  ravnomjerno održavajući zdravu životnu ravnotežu.

Ako se ta ravnoteža poremeti iz bilo kojeg razloga, tjelesni će sklad biti ugrožen i čovjek se može razboljeti.

Kineska medicina ima za cilj održavanje dobrog zdravlja i zadovoljstva, te prevenciju bolesti, dok je istodobno oblik dijagnostike i način liječenja.

Čovjek se promatra kao biće koje je stvorila priroda i kao takav podložan je prirodnim zakonima. Čovjeka se liječi kao “cjelinu” tj. razumijevanjem svih simptoma i znakova unutar kojih osobe utječu jedna na drugu i međusobno su povezane.

To je i razlog zašto se primjenom ove kineske medicine iscjeljuju i ublažavaju inače neizlječiva oboljenja. Osnovne metode koje su se razvile u kineskoj medicini obuhvaćaju i biorezonantne tretmane.

doc_2Georges Lukhovsky ruski inženjer i znanstvenik, u pariškim je zdravstvenim ustanovama liječio pacijente koji su bolovali od najrazličitijih oblika bolesti. Tretirajući toliko veliki broj pacjenata, što mu je i stvorilo značajnu podlogu za znanstveni zaključak, došao je do otkrića da jezgra svake stanice prima i odašilje elektromagnetne signale. 1925. napisao je knjigu „The Secret of Life“ u kojoj objašnjava kako je živa stanica minijaturni električno titrajni sistem koji ima svoju specifičnu frekvenciju. Ukoliko se ta frekvencija iz bilo kojeg razloga promjeni, ovisno o jačini promjene, stanica gubi vitalnost ili umire.

Biorezonanca kroz povijest

doc_1

  1. Gustav Stromberg u svojoj knjizi „The Soul of the Universe“ tvrdi da struktura svakog organizma ima cijeli sistem sitnih nematerijalnih valova i polja, te da građa svakog organizma ovisi o njima.
  1. završeno je petogodišnje istraživanje u kojem su sudjelovali brojni biolozi, znanstvenici i američka vojska, a objavio ga je prof. Harold Saxton Burr s medicinskog odjela Sveučilišta Yale. Zaključili su da „sve žive organizme okružuje kompleksno elektromagnetsko polje“.

Prof. Fritz-Albert Popp, dopredsjednk Međunarodnog instituta za biofiziku otkrio je postojanje svjetlosnog zračenja tj. bio-fotona iz živih stanica. Dokazao je da je DNA skladište svjetlosti (što je do tada bilo nezamislivo), te da su upravo ti bio-fotoni (koji upravljaju diobom stanica), odgovorni za izazivanje biokemijskih reakcija u živim stanicama.

Dr. Franz Morell i ing. Eric Rasche napravili su prvi biorezonantni instrument. Od tog dana, prošlo je puno dodatnih istraživanja i rada, čitavi timovi stručnjaka su radili na poboljšanju i usavršavanju biorezonantnih aparata, i kao rezultat toga nastao je najdjelotvorniji i najsuvremeniji biorezonantni uređaj današnjice, Regumedov Bicom optima.

Nekima od nas to jednostavno postane previše. To možemo vidjeti kroz čitav niz manjih, nespecifičnih poremećaja koji narušavaju zdravstvenu sliku općeg stanja, izazivaju kronični umor, iscrpljenost ili nedostatak one prijeko nam potrebne životne iskre.

Pogledaj video: Tesla i biorezonanca

Pročitaj članak: Biorezonanca – prvi uređaj