Biorezonanca, BICOM OPTIMA 2000

Zanimljivosti o biorezonantnom uređaju

Biorezonanca, tj. BICOM biorezonantna metoda (BRM) je poseban holistički dijagnostički i terapeutski postupak kojim je otpočet jedan novi pravac u medicini, sa ciljem da se pacijentima pomogne brzo i efikasno.

Biorezonanca se zvodi aparatom BICOM – BioCompjuter – (njemačke firme Regumed) za čije kreiranje su iskorištena najnovija saznanja na području biofizike, kvantne mehanike, kineske tradicionalne medicine i homeopatije. BICOM se koristi posljednjih dvadeset godina, stalno se usavršava, a njegova djelotvornost je dokazana naučnim istraživanjima in vivo i in vitro, kao i na bezbrojnim pacijentima. Sa BICOM aparatom se mogu u mnogim slučajevima otkriti stvarni – često prikriveni – uzroci bolesti. Efikasno se mogu tretirati mnoga kronična stanja, tako što se organizam rasterećuje mnogih toksina, blokada, intolerancija, itd., čime se stimuliraju samoozdravljujuće snage tijela, što u najvećem broju slučajeva dovodi do ozdravljenja.

Biorezonanca svojim terapijskim djelovanjem poništava uzrok koji se možda i godinama nalazio u Vašem organizmu i stvarao Vam probleme. Biorezonanca ima mogućnost detektiranja zdravstvene problematike i prije nego se pojave simptomi. Utvrđujemo što je poremećaj u komunikaciji među stanicama, što ga je uzrokovalo, te ga individualnom i ciljanom terapijom neutraliziramo.

Biorezonanca je metoda kojom se može testirati apsulutno sve. Od namirnica koje svakodnevno upotrebljavate, hrana, ljekovi, preparati koje koristite, biljke kojima ste okruženi.

Postupak otkrivanja je vrlo jednostavan. Ampula s određenim uzorkom se stavi na predviđeno mjesto u aparatu i uz pomoć tenzora vidimo da li vam odgovara ili ne. Tenzor, koji se nalazi između Vas i aparata, nam daje podatak o usklađenosti frekvencija na energetskoj razini.

Vaše ime i prezime *

Vaš broj mobitela *

Vaš email *

Razlog dolaska *

Biorezonanca i njeni terapeutski setovi s kojima se radi u tretmanima:

  • Set teških metala, lijekova i hormona
  • Test aditiva, konzervansa i emulgatora
  • Alergijski set
  • Set organskih sustava
  • Set virusa parazite i gljivica
  • Set cjepiva i vanjskih toksina
  • Zvuči jednostavno? Pa i je…
Više o povijesti biorezonance