Ambrozija i alergije – 2. dio

Čitam članke o ambroziji i mogu samo reći: hmmmmm…. Svake godine isto. Ublažite simptome. Ublažite simptome. Izbjegavajte izlazak iz kuće od 1.8. do 1.11. i to samo od 10 do 16 sati. Ništa lakše….

Kišete, svrbi vas nos? Osim toga, taj isti nos (ponos) je začepljen i gubite osjet mirisa? Peku vas oči? Svrbe? Crvene su i pojačano suze? E pa ako se ovo javlja već početkom kolovoza – dobrodošli u klub alergičnih na ambroziju.

Kako baš ja? Zašto baš ja? Ljeto je ove godine bilo i jako i dugo, pretoplo i bez pravih kiša. Osim toga, alergija na ambroziju se može pojaviti u svakoj godini života. Ahaaaa, to niste znali?

Učestalija je nego prije. Otpornija. Nalazi se na svakom mogućem mjestu. Sve više ljudi ima tegobe i alergijske reakcije na fazanušu (još jedno ime ambrozije). Razlozi: neodržavanje javnih površina, klimatske promjene, način života (smanjen imunitet). Većina mojih klijenata ravna se po peludnom kalendaru i javlja se nekoliko mjeseci ranije na detekciju same alergije.

BICOM biorezonantna terapija za razliku od svih ostalih (osim imunoterapije) terapija i pripravaka djeluje na UZROK a ne na simptome… Ublažiti simptome mogu: sprejevi za nos, razne tablete, kapi, tj lijekovi koji spadaju u grupu: amtihistaminici, intranazalni kortikosteroidi ili dekongestivi. Oprezno, molim vas. Sve ovo ima nuspojave.

Savjetuju vas da si sami pomognete (borba liči na Igru prijestolja)

  1. ostanite u zatvorenom od 10 do 16 sati
  2. prozore u automobilu i u kući držite zatvorenima
  3. koristite klimu jedino ako ste adekvatno servisirali i očistili filter
  4. čim dođete kući presvucite se
  5. čim dođete kući umite se
  6. čim dođete kući operite kosu
  7. ne iznosite rublje da se suši vani
  8. pratite izvještaje o koncentraciji peluda
  9. poboljšajte higijenu dišnih puteva
  10. izbjegavajte zadimljene prostorije
  11. inhalirajte se parom

itd itd…..

Ono što vam mi možemo ponuditi je da se riješite uzroka. Da vaš imunitet bude što jači, i da reakcije na ambroziju budu sve manje i manje. Biorezonantni tretmani protiv alergija koriste se već dugi niz godina.

Za početak se utvrđuje što vaš imunitet izbacuje iz ravnoteže, a tada biorezonantnom terapijom te negativne učinke uklanjamo. Djelujući na ciljani alergen biorezonantna ga terapija oslabljuje. Potom ga kroz nekoliko terapija u potpunosti uklanjamo. Vaš imunitet je nakon terapija u stanju ravnoteže te više nema reakcija na taj alergen. Uzrok, biorezonanca rješava uzroke tegoba.

Zvuči jednostavno? Pa i je. Loše stvari mičemo, smanjujemo osjetljivost na pojedini alergen i olakšavamo tegobe.

Javite se za besplatne konzultacije da vam pokažemo najnoviji BICOM biorezonantni uređaj, te da se na licu mjesta uvjerite kako djeluje.

Zašto mi? Jer imamo najbolju opremu, nalazimo se u samom centru grada i imamo dovoljno vremena za sve upite.

Jer je zdravlje najvažnije.