Jeste li primjetili da svako pomicanje sata, pogotovo unatrag na sve nas ima veliki utjecaj?

Mrak pada već u 17 sati i kao da je neka vješta lopovčuga ukrala sve one mirne, poprilično duge i spokojne sutone. Ljeto kao da je bilo nekada davno, izvlačimo jesenje vesturine, proklinjemo slojevito oblačenje i iz dana u dan, ničim izazvani, osjećamo se iscrpljeno i praznih baterija. Krivimo za to jesen, kišu, početak škole, stres naš svagdašnji, potpuno nesvjesni da je ponekad potrebno sasvim malo. A zapravo nam je potrebno podizanje imuniteta.

Podizanje imuniteta.

Pročitamo tekstove na portalima, jurimo u apoteke jer je frendica s posla nešto preporučila, potom to religioznom predanošću konzumiramo osjećajući neke blage pomake.

Danas vam nudimo mali pregled namirnica, koje vam mogu biti prirodni pomagač u podizanju imuniteta.

  1. Kupusnjače- u koje spadaju brokula, cvjetača,kelj, kupus,raštika,prokulica,hren,koraba rotkvica i repa.

Zašto one?

Zato što obiluju sulforafanom koji je poznat po tome što osim učinkovitog čišćenja organizma, štiti od štetnih tvari i snažno djeluje protiv mikroba. Istovremeno,on drži u ravnoteži i šećer,kolesterol i krvni tlak.

Biorezonanca detektira koja je kupusnjača za vas najbolja, a koje se ( ukoliko imate npr. tegobe sa štitnjačom) treba izbjegavati.

Biorezonantnim testiranjem dobiju se točni rezultati u kojoj nam mjeri koja namirnica odgovara.

Važno!! Ne zaboravite jednu vrlo bitnu stvar, a ta je da se kupusnjače kuhaju ili pirjaju najduže do 5 minuta kako bi sačuvale sva svoja ljekovita svojstva i fini ukus.

podizanje imuniteta - kupusnjace

  1. Pčelinji proizvodi – u koje spadaju med,saće,propolis i matična mlječ.

Zašto oni?

Zato što sadrže protuupalna,protutumorska i protualergijska svojstva.

Od najranijeg djetinjstva svako od nas je bio suočen sa situacijama u kojima smo iz prve ruke dobivali med, kao sredstvo prve pomoći koje se nalazilo u svakom kućanstvu.

U današnje vrijeme, kada smo bombardirani informacijama o raznim vrstama meda upitne kvalitete i podneblja iz kojeg je, potrebno se dobro informirati i dati prioritet proizvodima pčelara koje poznajemo ili u apotekama nabaviti med koji je prošao sve potrebne provjere od zdravstvenih institucija kojim se garantira njegovo organsko i prirodno podrijetlo.

podizanje imuniteta - med

Biorezonantno testiranje uspješno može detektirati imate li i u kojoj mjeri intoleranciju ili alergiju na nikal ili kobalt koji svaki med sadrži.

Nadalje, uspješno i sa sigurnošću možemo utvrditi koja je vrsta meda za vas i vaš organizam najbolja.

Zvuči nevjerojatno? Pa i je, nevjerojatno dobro.

Važno!! Kombiniranjem gore navedenih proizvoda ( oni naime djeluju sinergijski tj. zajedno bolje djeluju) dobivate veću i bolju učinkovitost svih minerala, vitamina, enzima, vrijednih šećera i ostalih dobrih stvari koje te namirnice sadrže.

Nadamo se da smo vam ukratko predočili značaj gore navedenih prirodnih podizača imuniteta, u slijedećem postu nastavljamo tek načetu temu.

Ukoliko imate ikakvih pitanja ili želite da vam pojasnimo benefit biorezonance u dobivanju učinkovitijem izbora prehrane slobodno nas, i bez ikakvih obveza nazovite i dogovorite besplatne konzultacije.

Linkovi koji vam mogu koristiti: