Alergija na sunce

Ljeto je sreća. Ljeto je dugo isčekivano. Još od kraja prošlog ljeta čeznemo za ovim. Ljeto je godišnje doba koje nas asocira na usporenost, odmaranje i bezbrižnost. Ljeto je godišnje doba koje opisuje djetinjstvo. Bezbrižnost ferija. Dugi dane i tople, vrele noći.

Ali, ljeto je i sparina. Uzavreli asfalt i radovi na gradskim prometnicama. Ljeto je i dehidracija i sunčanica i alergija na sunce. Kao da prije nije bilo baš tako, ponekad neizdrživo? U pravu ste. Potpuno. Sve više ljudi tvrdi da je alergično na sunce.

Hmm… postoji li to uopće? Pa eto postoji. Malo ćemo pojasniti (dosta kratko), kako to izgleda i kako biorezonanca može pomoći u svemu tome.

Dvije su vrste alergija na sunce: primarna i sekundarna

Primarna su oni nadražujući osipi koji se mogu javiti na svim djelovima tijela. Nakon boravka na suncu (ponekad je dovoljno samo 15 minuta) to se crvenilo, točkasti osip ili mala natečenja slična ubodu komarca, pretvore u mjesta nesnosnog svraba. Najradije biste se poderali…. i samo se pogoršavaju.

Ako ste proveli dio ljeta s ovim simptomima, biorezonanca može pomoći ublažavanjem tegobnog stanja, poticanjem brzine metabolizma i podizanjem imuniteta.

Šteta da vaše zdravlje bude narušeno u želji da pocrnite i iskoristite svaku minutu dugo željenog godišnjeg odmora. UV faktor, o kojem se toliko priča je nešto od čega se, kremama, losionima i ostalim pripravcima samo djelomično možemo zaštititi. Ono daleko opasnije, koje prodire puno dublje u kožu i radi trajna oštečenja je UV-A zračenje. Znate li da Vam ono može naštetiti prolazeći kroz prozorsko staklo?

Zdravlje je bitno. Preventiva je ključna. Biorezonanca je ovdje da vam pomogne na neinvanzivan i blag način. Ako ste malo pretjerali, javite se, alergija na sunce je nešto što se može spriječiti. U slijedećem postu pričamo o sekundarnoj alergiji na sunce… To je ona koja je u večini slučajeva nepoznata.