[fusion_text]

Kako započeti? 

I blog i promjenu, naravno…  Kao i uvijek, pokušavamo učiniti za sebe ono najbolje. (Ne mislim pri tome da kupite još jedan par must have cipela, samo zato što ih je preporučio neki modni portal). Barem tako kažemo. Pomislimo. Pročitamo. I najčešće odustanemo….

Ovaj blog je namijenjen svima Vama koji želite promjenu, i želite do nje doći na blag, jednostavan i ugodan način. Obrasci tipa: za sve se treba odricati- ovdje ne vrijede…. Zašto?

Pa iz jednostavnog razloga što je svakome od nas ugodnije slušati što smijemo, nego što ne smijemo, zar ne?

Biorezonanca je nešto što svima zvuči pomalo apstraktno, pomalo new age, i često je miješaju sa bioenergijom.

Stoga, moj šareni blog je mali informacijski kutak gdje možete saznati razne zanimljivosti: od toga što je biorezonaca, što je Bicom aparat, kako ide ta priča sa frekvencijama i  odakle u priči Nikola Tesla…

Ono što me čini sretnom i ponosnom je činjenica da mi se ukazala mogućnost da radim ono što volim, i za što sam ( po svemu sudeći predodređena). Imati ćemo i gosta mjeseca koji će  u kratkim, jasnim, blagim crtama prezentirati sve blagodati koje možete učiniti za sebe. Biti će tu i nutricionista koji će savjetovati prednosti pojedinih namirnica koje su svojim cjenovnim rangom dostupnije svima.

Biti će i nagradnih igara, namirnice mjeseca, biti će i fb akcija….

Zaslužujete se osjećati bolje….A ovaj blog o biorezonanci  će Vam u tome pomoći. Dobiti ćete informacije o stvarima koje su nužne da se osjećate upravo onako kako svatko od nas želi – IZBALANSIRANO…

9864da9bb46926f471752ee989b539f4

 [/fusion_text]