Imunitet je nakon ljeta prioritet

Povratak s godišnjeg. Bolno zar ne? Prebrzo je prošlo? Čak je i pala prva kiša. Pred vama je novi početak. Nova školska godina, neki novi projekti… Godišnji odmor je kao ferije za nas velike.

I taman kad ste počeli uživati u miru i vremenu samo za sebe, već se morate vratiti. Izdržati sve što je pred vama. Na blag, jednostavan i efikasan način. Ključna stvar u održavanju našeg dobrog zdravlja je imunitet. Od njega sve počinje. A imunitet opet počinje u crijevima. Niste to znali.

Biorezonanca vam na vrlo jednostavan, bezbolan i neinvanzivan način (nema pikanja) može dati točan uvid u stanje vaših crijeva.

Jeste li znali da se imunitet djelomično nasljeđuje? Čak i ako nam je taj dio nešto lošiji, znajte da stjecanjem dobrih navika to možete promjeniti.

Pa da krenemo od početka.

Crijeva…

Cijeli probavni sustav je mjesto odakle počinje zdravlje.

Znate li da je cijeli naš probavni sustav pun dobrih (i loših) bakterija koje koloniziraju, od usta do anusa, i koje su prirodni štit od opasnih mikroorganizama?

Ono što trebamo je ojačati te naše male zdrave vojnike koji jačaju naš imunitet.

Prva i prava mjera je unošenje hrane koja vašem organizmu čini dobro. Svaki je organizam priča za sebe, mali svemir pun finih detalja. I ti fini detalji su nešto što vam biorezonantna dijagnostika i terapija može otkriti i pomoći vam.

Kako? Biorezonantnim testiranjem se na lak i bezbolan način, u ugodnoj i opuštenoj atmosferi vrlo brzo može otkriti što je za vaš organizam dobro a što loše.

Testiranjem prisutnosti gljivica, bakterija i virusa, polazišna je točka kojom prvo vaše dragocjeno tijelo čisti…. Nakon toga, terapijama se ubrzava dovođenje u naprirodnije stanje, stanje zdravlja.

Javite se na besplatne konzultacije i saznajte više: http://www.balanced3.hr/o-nama/