[fusion_text]

Osjećate nedostatak energije? Siječanj vas je posijekao? Čekate sunce i nadate se da će se vam se energija vratiti sama od sebe. Što vam krade, tiho, ali efikasno životnu energiju? Božić je iza vas, računi polako dolaze na naplatu i svakim se danom osjećate sve slabije i umornije. Elan? Nema ga ni na rezervi.

Koji su to kradljivci energije, tihi, ali krajnje jaki?

Anemija

Kod žena je nedostatak željeza tj. njegova niska razina vodeći uzrok umora. Tijelo ne dobiva dovoljnu količinu kisika, ponekad vam se vrti, a hemoglobin manjka. Bez obzira što ste usporili, bez obzira što manje gledate televizor i što ranije odlazite na spavanje budite se umorni i nerijetko razdražljivi. Priželjkujete petak, a ponedeljak još nije ni počeo.

Uzimanje ljekova i pripravaka bez liječničkog nadzora

Ovome smo na žalost svi skloni. Netko nam preporuči jedne vitamine, na internetu pročitamo da su ključni neki drugi, a najbolja prijateljica se kune u djelotvornost trećih. Često, više nego i mislite, u organizam unosimo hrpetine nepotrebnih, i na žalost kontraproduktivnih pripravaka. Letargija, umor ili pak česte promjene raspoloženja, pokazatelj su disbalansiranosti organizma.

Pretjerano vježbanje

Da, dobro ste pročitali. Vježbanje razbudi naš organizam. Ukoliko vježbate u večernje sate, organizmu šaljete poruku da je vrijeme za buđenje. Za akciju. Organizam je zbunjen i hormon sreće koji se luči jednostavno daje znak za porketanje, a ne za stišavanje organizma i neohodan odmor.

Poznato je da su psiha i jak imunitet u uskoj vezi.

Kako? Imunitet koji je jak vam daje snage, izdržljivosti i koncentracije za sve što je pred vama: Odmorni ste, veseli i stvari vam idu od ruke. Bilo koja vrsta psihičkog opterećenja, bilo koja vrsta stresa (svima nam je na žalost postao vjeran suputnik), vaš imunitet slabi.

Imunitet je ugrožen i to je vidljivo kroz slijedeće pokazatelje:

  • vječno ste bolesni
  • teško se oporavljate
  • curi vam nos i skloni ste virozama
  • bole vas kosti
  • umorni ste i bezvoljni

Najčešća je dijagnoza da je to sindrom kroničnog umora koji nastaje zbog iscrpljenosti organizma. Najčešće kažu da je uzrok nepoznat.

E , baš i nije tako.

Biorezonantno testiranje vam daje brze i poudane rezultate što je za vas, individualno, najbolje. Koja je hrana za vas najbolja, razbuđujuća i korisna, a koja je opet ta koju valja izbjegavati. Svaki je organizam, skladna cjelina, jedinstvena i neponovljiva. Uobičajena podjela namirnica na loše i dobre je krajnje zbunjujuća, jer sjetite se samo: od iste namirnice netko buja a neko ne dobi ni grama.

Javite se na naše besplatne konzultacije, na kojima odgovaramo na sva vaša pitanja, upoznamo vas s BICOM biorezonantnim uređajem najnovije generacije i sa samim biorezonantnim testiranjem.

[/fusion_text][separator style_type=”none” top_margin=”20″ bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””][imageframe lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/imageframe]