[fusion_text]

Peludna alergija je nepodnošljiva.

Kako vam biorezonanca može pomoći?

Pelud je svuda oko nas. Ne možete joj pobjeći. Nešto kao i računi koji nas iznenade početkom svakog mjeseca. Proljetne alergije spadaju u grupu alergijskih bolesti dišnog sustava. Ulaze u naš organizam udisanjem, i ne može ih se izbjeći. Početkom proljeća, najčešće alergijske reakcije nastaju upravo zbog visoke koncentracije peludnih zrnaca u zraku. Peludna zrnca u cijelokupnom broju čestica u zraku čine mali dio. Ali upravo nas taj mali dio čini umornim, razdražljivim i energetski oslabljenim.

Korana je došla sva u suzama. Ali ne od plača. Đepovi su joj bili puni maramica, nos crveniji od Superhika a oči natečene i podbule. Prvi korak je bio mjerenje energetskog stanja organizma. Potom smo testirali prehrambene namirnice iz naše baze, kao i one koje je donijela. Bila je vrlo revnosna i donjela na testiranje oko 50 namirnica. Za nas, nikakav problem. Volimo klijente koji su odlučili posvetiti svom zdravlju vrijeme.

Dobila je popis namirnica i mjera u kojoj joj pojedine namirnice odgovaraju. Neke je stavri i sama primjetila, a neke joj je stvari otkrila biorezonantna dijagnostika. Porast problema s alergijama je sve veći. U slijedećem postu ćemo opširnije o tome.

Javite nam se ukoliko imate problema ili simptome bilo kakvih alergija ili intolerancija. Biorezonanca rješava uzrok, a ne tapka po simptomima.

[/fusion_text]