Zima je stigla. Svi smo je priželjkivali, očekivali snijeg taman oko početka Adventa, a ona se odlučila, kao i zadnjih par godina, napasti upravo kad se ugase zadnje lampice.

Sve ono što se činilo idilično sada je iritirajuće.

Zima je ponekad neizdrživo uporna. Unatoč prekrasnoj ikonografiji koju nam nudi, ne čini li vam se da su te slike kroz vlastiti prozor daleko od onih koje gledamo na raznim portalima?

Zima - Balanced3

Prostorije u kojima boravimo su zagrijane, uredi u kojima radimo se često ne provjetravaju (jeste li primjetili da svaki ured ima onu jednu osobu koja je u smrtnom strahu od propuha?), a zimske čizme vam nikako ne stoje.

Sve to je naravno, uz niske temperature, narušilo naš imunitet, obrambeni mehanizam i čuvara našeg zdravlja. Kako vam zagrijana prostorija može naškoditi? Može li uopće? Ali…. vi živite za trenutak da se dovučete u svoj topli dom i odrijemate snom pravednika…. Grijani zrak u prostorijama izaziva suhoću sluznice (pogotovo nosa), koja više nije u stanju zarobiti sve te silne viruse i blokirati njihov ulazak u vaše tijelo. Sluznica nosa, tj. prozirni sekret vaša je prva linija obrane. Linija koja vas štiti, i čini sigurnima.

Topli dom - Balanced3

Ono na što uvijek možete pripaziti je i stalna potreba za grickanjem slatkiša. Za doručak malo Nutelice, pa na pauzi kojekakve čokoladice, preskočili ste ručak od sve te siječanjske strke (uredsko osoblje je što na bolovanju, što na zimovanju), a i kolegica slavi rođendan. I ispekla je pravu domaću tortu, s puno oraha i jaja, puno prave čokoladne file i šećera.

Čim vidite da je vaša žudnja za slatkim poprimila višesatni razmjer, to je signal da je imunitet oslabio i da je prehlada najmanje što vam se može dogoditi.

Vi u cijeloj ovoj priči imate ( osim gore navedenih neprijatelja) i cijelu hrpu saveznika za koje se ni ne sjetite da vam mogu pomoći.

  • Jogurt – 2,5 dcl dnevno, obiluje zdravim probioticima, i čuva vaša crijeva
  • Kiselo zelje– ništa jednostavnije nego ga kupiti u pakiranju koje vam odgovara, a prepuno je vitamina A, folne kiseline, te odličan izvor poznatog vitamina B12
  • Češnjak i med – pomješani zajedno, čine vaš organizam snažnijim i otpornijim te izvrsno uništavaju gljivice, bakterije i viruse
  • Vitamin D – sunce, veliko, sjajno, toplo sunce koji je najbolji izvor ovog vitamina (ukoliko smo i za sunašce zakinuti uvijek možete uzeti adekvatan dodatak prehrane).

Rukavice - balanced3

Ukoliko pak, unatoč svemu gore navedenom, prehlade ne prestaju, postaju iscrpljujuće i dugotrajne, obratite nam se sa punim povjerenjem.

Kako? Jednim telefonskim pozivom ili upisom na našu stranicu, osigurati ćemo vam besplatne konzultacije, biorezonantni tretman za podizanje imuniteta i upoznati vas s mogućnostima biorezonance kao neinvanzivnog poboljšanja funkcioniranja organizma. Dobrog funkcioniranja. Balansiranog.

fotka sreće

Ukoliko vas muči nešto od gore navedenog ili imate bilo kakve upite, slobodno nam se javite na besplatne konzultacije.

[/fusion_text]