Kako vam biorezonanca može pomoći ako vas muči štitnjača?

Umor i bezvoljnost. Od čega si stalno umora? Opet si umorna? Ima li pitanja koje vas istovremeno više tjera u bijes ili u očaj? I sami znate da se više jednostavno ne prepoznajete i da vam je za neke stvari potrebno puno više snage i volje. A energije niodkud. Baterije su pri kraju. A problem je štitnjača.

Biorezonanca se pokazala iznimno učinkovitom kod dijagnosticiranja i tretiranja poremećaja kod štitnjače. Bez obzira radi li se o Hashimotu, hipertireozi, hipotireozi ili samo nekom od oblika poremećaja hormona.

Stres je postao dio naše svakodnevnice, uzimanje tableta na svoju ruku također.

Koliko ste puta u zadnje vrijeme pročitali da ste sami krivi za svoju bolest, da je bitno razmišljati samo pozitivno i ostale rečenice koje vam objašnjavaju da je sve u vašoj glavi?

Ovime ni slučajno ne želimo umanjiti utjecaj koji misli i pozitivan stav imaju na naš organizam, ali teorije da ste si sami krivi za stanje u kojem jeste su iritirajuće kao i rečenica: Opusti se.

Zar ne?

Jeste li znali da postoje virusi koji napadaju štitnjaču? Jeste li znali da gljivica kandida ima svoje prste u tome? Jeste li znali da možda postoji neki drugi uzrok koji je krivac za vaše stanje?

Biorezonanca je izvrsna jer detektira upravo to. Biorezonanca nalazi uzrok.

Prvo polazište biorezonantne terapije je provedba čišćenja. Kao kad spremate vaš dom. Temeljito, strpljivo, i redovito.

Biorezonanca posjeduje setove virusa, gljivica, bakterija, parazita, teških metala, pesticida i sve hrane koja se unosi u organizam.

Temeljitom provjerom vašeg organizma, jasno se i nedvosmisleno vidi i pronalazi uzrok vaših tegoba. Biorezonantnom ih se terapijom slabi i vremenom uklanja. Da se ne zavaravate, neke su gljivice sastavni dio vašeg organizma i uslid stresa, neadekvatne prehrane i ostalih okolnosti, jednostavno podivljaju.

Biorezonancom ih dovodimo u ravnotežu. Vaše je tijelo jedan mali, savršeni mehanizam koji zahtjeva blag i nježan odnos prema sebi. I bez obzira na količinu obaveza, na nedostatak financijskih sredstava, ponekad je potrebno vrlo malo da se sve to ispravi, popravi i da živite kvalitetnije i bolje.

Biorezonanca vam pomaže da otkrijete uzrok i nađete te male stvari koje je potrebno promijeniti za dugoročni boljitak.

Nazovite nas, bez ikakve obveze, rezervirajte svoje besplatne konzultacije da čujemo i vidimo kakva je vaša individualna situacija i kako vam možemo pomoći.

Pročitajte gdje je biorezonanca izrazito učinkovita i koja su iskustva naših klijenata.