Hashimoto je postao prava pošast današnjice.Biorezonanca ga vrlo lako i brzo detektira. Neobjašnjivi simptomi kojima ponekad ni liječnici ne znaju uzrok?

Ponekad vam za napade vrućine jednostavno savjetuju da se slojevito obučete, da je tako svima ili ste jednostavno ušli u menopauzu i da je to sasvim normalno.

E pa sad …

Tjeskoba, utučenost, nedostatak energije, koncentracija koje uopće nema, problemi s pamćenjem prekomjerno debljanje ili mršavljenje samo su jedan od simptoma.

Zujanje u ušima, nervoza, hladne ruke i noge, suha koža, suhe oči, lomljiva (suha i beživotna kosa), nemirne noge, preskakanje srca, vrtoglavice, trnci, napadaji panike i neobjašnjiva nelagoda  isto su tako simptomi koje ne trebate zanemariti.

Hashimotov tireoditis? Zvuči kao zezancija?

Pojednostavljeno, Hashimoto je autoimuna bolest štitnjače gdje vaše tijelo napada štitnjaču kao da je ona uljez a ne njegov sastavni dio.

Dijagnoza nije nešto što možete vratiti i uz ispriku tražiti da vam je zamijene nečim drugim ili vam jednostavno vrate novac. To je nešto što treba prihvatiti i tražiti informacije koje su vam potrebne da na smiren i produktivan način izaberete vid liječenja koji vam najviše odgovara.

Prijateljica ne jede mrkvu i to joj je pomoglo? Kolegica s posla je izbacila gluten i spasila se. Susjeda pije tinkturu od oraha i sve joj se povuklo. To su sve lijepe vijesti ali i nešto što većinu nas navede na pogrešan put i u konačnici rezultira još većim nezadovoljstvom i frustracijom.

Svaki organizam je priča za sebe. Svaki ima svoju frekvenciju i na iste stvari različito reagira.

Vi ste jedinstveni, u svakom pogledu.

U svojoj se praksi susrećemo sa mnoštvom ljudi koji imaju klasične simptome poremećaja štitnjaće unatoč tome što im nalazi i pretrage nisu upućivali na ikakvu problematiku.

Biorezonanca i Hashimoto.

Biorezonanca je neinvanzivna, blaga bez nuspojava. Biorezonanca detektira koji je uzrok doveo do Hashimota. Besmisleno je krenuti davati bilo kakve terapije ukoliko se ne otkrije uzrok.

Biorezonantno testiranje vrlo jasno pokazuje u kojem se obimu pojedina gljivica, virus, bakterija ili parazit nalazi u vašem organizmu. Ne morate se bojati. U vašem se tijelu odvijaju razni procesi, nekad invanzivni a nekada i ne.

Svatko tko je zaražen virusom za kojeg je dokazano da između ostalog napada i štitnjaču možda trenutno ne osijeća tegobe, ali će ih tek osijetiti.

Pročitali ste puno članaka o tome što jesti, kako si pomoći i što možete očekivati. Informiranje je bitno, ali izvori tih informacija na žalost, nemaju individualni pristup. Da pojednostavimo, da, maslinovo ulje je zdravo, ali možda vama jednostavno ne odgovara.

Cilj i benefit biorezonantne dijagnostike je što mjeri frekvencije vašeg tijela. Ne svih žena. Ne svih muškaraca. Individualan pristup je ključno polazište za dijagnosticiranje i odabir pravilne i učinkovite terapije koja vam može pomoći u borbi s Hashimotom.

E da, ne brinite, u linku ispod možete vidjeti kako izgledaju setovi virusa i ostalih beštija na koje vas testiramo.

TRETMAN >

ISKUSTVA KORISNIKA >[/fusion_text]